" F l o w e r "

Lawlylawlaww

newer post older post

Bonne Journee *Have a Nice Day* ;DD


" Sometimes I might be more frighten than the monster allergy xDD "

Find me on twitter @iamLeeyot





the feelin'}
Friday, 30 December 2011 | 05:48 | 0Comment


Today feelin' aku rasa berbeza sangat lepas angah aku balik KL semula . kini , tinggallah aku dengan along , abg wan serta parents . tapii kan , lepas ni , ak akan berhijrah ke asrama , biasalah cuti sekolah dah smpai ke penghujungnya .. kalau aku seorang je yg berhijrah tak pe tapi abg wan pun akan pulang ke Kuala Lumpur juga . yalah , abg wan bkan abg aku , tapi sepupu aku .. mestilah akan pulang ke rumah untuk jumpa family nya kan . 0ke , pak wan dan aku dah tak de kat rumah ,, tinggal along je tgok-II kan ayah n ma . ehh , tapi macam mana along nak tgokkan . along kan kerja , aku lupa nak cakak . along aku kerja dekat chicking , balik pun seminggu sekali ... so , tinggalah parenta aku je kat rumah .

macam pengantin baru yang ber honeymoon kan kan kan ? shuwwiit ngat ..! but ,, hati aku tak tenang nak tinggalkan mereka , selalu nya kalu g camping ke ape , just ambil masa 4 ataw 3 hari je nak balik kan , huh ~ anak mak nan ayah lah katakan ! hew-III . tapi , aku kena kuat kan hati jugak ! demi mreka ! sanggup berk0rban apa saja ! ceeehh~ aku kan nak sangaat bangakan parents aku , s0 ni lah masanya aku nak tunjukkan pada mereka yang mereka berjaya didik aku , insyaAllah if Allah willing .. d0akan aku berjaya ya ! sayang korang ~ heee !!